Бизнесдамата Здравка Чимева празнува рожден ден, приятели превърнаха офиса й в ботаническа градина

Здравка Чимева, снимка: Infomreja.bg

Весел и незабравим рожден ден, изпълнен с много положителни емоции и веселие, отпразнува днес председателят на сдружение „Ние, жените” и собственик на туристическа агенция в Благоевград, Здравка Чимева.

И въпреки факта, че празникът завари бизнесдамата в работна обстановка, офисът й за броени часове се превърна в райска ботаническа градина от цветя, кои от кои по-красиви.

На традицията не изневери и телефонът й, който прегря от звънене още от най-ранните часове на деня. Да честитят най-личния ден в годината на популярната багоевградчанка се обадиха десетки хора от цялата страна, като поздравите за здраве, щастие и късмет валяха един след друг.

Пред ИНФОМРЕЖА Здравка Чимева поясни, че рожденият ден на човек е един от най-важните дни в живота му и затова трябва да бъде отпразнуван подобаващо.

„Днес си пожелавам преди всичко здраве, защото то е най-важно. Когато човек е здрав, може да постигне и преодолее всичко. С чиста съвест и открито сърце мога да споделя, че съм и щастлива жена, защото съм заобиколена от истински приятели, които всеки ден ми засвидетелствуват своята обич и безрезервна подкрепа. Пожелавам на всички хора здраве и благополучие”, заключи Здравка Чимева.

Тя допълни, че ще празнува в тесен семеен кръг, заобиколена само и едниствено от най-близките си хора. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK