Няма лекарска грешка при смъртта на новороденото, категорична е д-р Мария Радойкова

Д-р Мария Радойкова, снимка: Infomreja.bg

Гърменци са потресени от достигналата до тях вест за мъртвороденото дете на Стойна и Борис Кутев, които наскоро се събрали да живеят на семейни начала и очаквали с нетърпение и радост появата на първата им рожба. 

От болницата в Гоце Делчев обявиха жената за самотна майка, тъй като Стойна и Борис все още нямат брак. Повечето семейства не само в Гърмен, но и в страната вече предпочитат да живеят и отглеждат децата си, припознати от бащите, без да са бракосъчетани.

Трагедията в семейството е голяма. Починалото бебе е било момченце.

След като вчера бащата научил, че Стойна е родила мъртво бебето, ужасен, веднага подал жалба в прокуратурата и поискал да бъде направена атупопсия, воден от съмнения за лекарска грешка. 

"Категорично причината за смъртта на новороденото не е лекарска грешка", заяви за ИНФОМРЕЖА управителят на МБАЛ "Иван Скендеров" в Гоце Делчев, д-р Мария Радойкова, без да коментира резултатите от направената съдебномедицинска експертиза. 

Както писа ИНФОМРЕЖА, 38-годишната Стойна от Гърмен е постъпила в Акушеро-гинекологичното отделение на гоцеделчевската болница, като обяснила притесненията си, че от няколко дни не усещала движенията на бебето в утробата си. 

 

КОМЕНТАРИ

Бунтар09:57 - 27.07.2017
Хайде да изгоним всички доктори ние ще управляваме ние ще преглеждаме и оперираме защото сме умни кадърни и красиви...и тогава ще имаме хубава болница със специалисти и всичко ще е безплатно
Бродяги09:35 - 27.07.2017
Да изгоним всички доктори и да управляваме ние да оперираме ние и са преглеждаме ние защото сме умни кадърни и красиви ...и болницата ще е наред
Бунтар09:21 - 27.07.2017
Хайде да изгоним всички доктори и ние да преглеждаме оперираме и да управляваме болницата защото ние сме умни кадърни и красиви
До Реалист22:30 - 26.07.2017
По адекватен начин болницата функционираше само и единствено по управлението на специалистите от Токуда, а въпросната госпожа адекватно влага откраднатите пари в имоти.

FACEBOOK