Бившият шеф на полицията в Гоце Делчев Николай Тонев долетя за ден от мисия в Украйна, омъжи прекрасната си дъщеря Христина

Снимки: Личен архив

Голяма и стилна сватба вдигнаха в Гоце Делчев двете неврокопски фамилии Стаматови и Тоневи. Голямата любов на 21-годишните младоженци - Христина и Илия сроди за винаги двете неврокопски фамилии Стаматови и Тоневи, като към новото роднинство се присъединиха и прекрасните им кумове Кръстина и Костадин Мълчанкови.

Чаровната булка Христина е дъщеря на бившия началник на полицията в Гоце Делчев, Николай Тонев и на прекрасната учителка в НПГ ”Димитър Талев” - Марияна Тонева, която е и секретар на новото ръководство на ПП ГЕРБ в града.

Само заради сватбата на дъщеря си Николай Тонев долетя от Украйна буквално за ден, където бившият полицейски началник е на поредната си мисия. Той си тръгна обратно за Украйна още на сутринта след сватбеното тържество, преди да се е нарадвал на прекрасната млада двойка.

Големият ресторант „Орбел”, който се намира в красивия парк на града събра многобройните роднини, близки и приятели на двете фамилии, младоженците и техните кумове, които дойдоха да ги поздравят и да вдигнат наздравици в тяхна чест за много здраве, любов, късмет и дълъг и безоблачен семеен живот. Лично да поздрави младото семейство и да благослови брака и любовта им, на сватбата дойде Неврокопският митрополит Серафим, който дни преди това ги венча в манастира „Свети Георги“ край Хаджидимово.

В истинска и незабравима приказка се превърна сключването на гражданския брак на най-новото семейство на Гоце Делчев - Христина и Илия Стаматови, които преминаха през бялата пътека под звуците на „Менделсон”, за да си кажат заветното „Да” и да се врекат във вярност, като продължение на тяхната дългогодишна и силна връзка.

Христина и Илия Стаматови се обичат буквално от детските си години. Дори и в клас те не са се разделяли, тъй като са седели през всичките си ученически години на един чин, коментираха техни приятели.

Екипът на ИНФОМРЕЖА с удоволствие се присъединява към голямата радост на родителите и близките на младото семейство, като пожелава на Хриси и Илко да се обичат, да се уважават и да поддържат любовта си все така жива и пламенна до дълбоки старини.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK