Бивш имам от Брезница номиниран за депутат от гражданската квота на ДПС

снимка: infomreja.bg, архив

Бивш учител по религия в гоцеделчевското село Брезница е номиниран от така наречената гражданска квота на ДПС за депутат в Пиринско, научи ИНФОМРЕЖА.  

35-годишният Мехмед Хаджи е получил подкрепата на партийните структури на ДПС в селата Брезница, Корница, Лъжница и Буково.

Хаджи, който никога досега не е членувал в ДПС или друга партия, приема номинацията си със смесени чувства и признава, че не я е очаквал. Той обаче не изключва в бъдеще да се занимава по-сериозно с политика.

Номинираният от гражданската квота на Движението за права и свободи в момента има няколко магазинчета за левче в общините Гоце Делчев и Сатовча.

Преди десетина години той е преподавал религия в училището в родното си село, но поради семейни причини се отказал. По същото време е работил и като имам в Брезница.  

Мехмед Хаджи е завършил Висшия ислямски институт в София. След това записал социология и антропология на религиите в ЮЗУ „Неофит Рилски”, но все още не се е дипломирал.

В региона го определят като кротък млад мъж, но изключително религиозен.

Мехмед Хаджи е семеен, има две деца, в момента със съпругата му очакват трето.

Той е единствената номинация от така наречената гражданска квота на ДПС в Пиринско.

 

КОМЕНТАРИ

сашо20:24 - 31.03.2013
последния наистина е буклук /брезница/ този човек го познават цяло баничан човека коментира систинско име а ти кажи нещо пиши тъй като тук се коментира статията. излиза че ти си измет мръсници създавате напрежение
БРЕЗНИЦА23:42 - 30.03.2013
НАЙ-ДОЛНАТА ИЗМЕТ Е ОТ ТАМ
ФИДАТА17:21 - 29.03.2013
ей такива момчета трябва да управляват държавата . успех МЕХМЕДЕ
jan kolod-do dian17:02 - 29.03.2013
uplashihte se da ne izbqga sas kasim dal i go predarpahte samo za palnej da se radva 4e i toi barbar petko sas majete e vav listata medi begai ot tezi aiduci shtete upotrebqt i shte te zahvarlqt e--i matta shte zbarkash da znaesh

FACEBOOK