Битка за шампионски титли в Кюстендил

Снимка: личен архив

Този уикенд предстои 6-ти последен кръг от шампионата по Планинско изкачване „Осогово“ 2017 г. в Кюстендил.

Клубът организатор за поредна година очаква силен списък с участници, тъй като в почти всички класове няма ясни шампиони. Трасето, което ще определи доста от титлите, е добре познатото 5-километровата отсечка със старт след с. Богослов и финал преди к.м. Студен кладенец.

Организатор на проявата е Спортен Клуб „Диамо“, заедно с Българска федерация по автомобилен спорт, Община Кюстендил и СБА-Кюстендил.

Разбира се, както всяка година, така и през тази, участие ще вземат и едни от най-добрите ни дрифт състезатели от отбора на Mirafiori, които ще се погрижат за покачване на адреналина на фенове и зрители преди всеки тренировъчен и състезателен манш. В надпреварата ще има и дамско участие сред мъжете.

„През последния един месец работим доста усилено по подготовката за Планинско „Осогово“ 2017 г. Всичко върви по програма, като в момента работим по почистването на трасето. Очакваме добър списък от участници, а крайният срок за подаването им е днес - 21 август до 00:00 ч.“, коментира спортният директор на надпреварата, Георги Стоянов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK