Бисер Лапев с най-новите си картини в „Цветни сънища”

снимки: Нора Василева, infomreja.bg

30-35 творби в мини формат показва кюстендилският художник Бисер Лапев в галерията си „Ищар” до края на месеца. Експозицията е наречена „Цветни сънища”, а на чаша бяло вино я разгледаха негови приятели, близки и почитатели на неговото изкуство.

„Така сънувам аз, така се събуждам. Моето творчество излъчва позитивизъм и много експресивност. Всичко е изразено по един мой начин - цветови, всичко е в малък формат, но обхваща една такава дейност, която е интимна и я споделям с хората, които обичам”, казва Бисер Лапев. Всяка една от картините носи отделна история, преживяване, споделя художникът.

Изложбата съдържа най-новите му картини, като той се надява напролет в по-голям формат да представи и своите „Цветни сънища” 2, като следващ проект. „Провокацията на изложбата е да общуваме, защото като че ли напоследък забравяме за това. Хората, които се вълнуват от изкуство, винаги ще го търсят. Това е като когато човек е гладен, да търси от това, от което има нужда. Всички ядем хляб, но и всички имаме нужда освен от материални неща, и от духовни подкрепи”, коментира Бисер Лапев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK