Среща на изкуствата – музика, поезия и картини със Сашка Рупчина

Снимка: Infomreja.bg

Тази вечер бе сътворен един свят на любов, чрез музика, картини и стихове. В тържествената зала на читалище „Никола Вапцаров”, творецът от Банско Сашка Рупчина представи стихосбирките си – „Космическа любов” и „Просветление”.

Рециталът на Сашка Рупчина бе съпроводен от музикалните изпълнения на Милена Юлева, Гергана Ангелова и Ваня Карадимова, които са възпитанички на Марина Иванова. 

Сашка споделя, че в новата си стихосбирка „Просветление” стиховете нежно и с любов ни показват пътя към просветлението, идващ, чрез всички положителни качества, които е добре да насложим в съзнанието, си за да намерим себе си. 

Картините и стихосбирките е добре да достигнат до повече хора и да ги докоснат с трансформиращата енергия, като една безусловна любов, заложена в тях. 

Новата стихосбирка „Просветление” има за цел да ни разгърне за голямата любов на твореца и да ни издигне високо в пределите на живота с изчистващите процеси, които се задействат с прочита на стиховете в нея. Следващата изложба от енергийни картини на Сашка Рупчина, която е част от Културни вечери и традиции ще бъде от 26 до 31 юли в Посетителски информационен център.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK