Биха и ограбиха 57-годишна благоевградчанка

57-годишна блаогевградчанка е настанена в болница, след като е била бита и ограбена. Инцидентът е станал към 18 часа вчера пред сградата на СОУИЧЕ "Св. Климент Охридски".

Калина К. пазарувала в хранителния магазин срещу училището, след което тръгнала да слиза по стълбите към ул. „Александър Стамболийски”. Там я нападнал неизвестен засега мъж, който я блъснал по стълбите, след което започнал да я рита, за да пусне чантата с покупки. След като взел насила чантата, мъжът избягал.

При падането Калина е счупила китката на дясната си ръка. Пострадалата е и с кръвонасядания по лицето, получени от ритниците на нападателя.

Възрастната жена е транспортирана до Спешно-приемно отделение, след което е настанена за лечение в отделението по травматология на МБАЛ-Благоевград.

За случая е уведомена и полицията. Потърпевшата е дала показания пред следовател, нападателят й се издирва от служителите на Второ РУП-Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Eмо16:00 - 07.01.2012
Миналата седмица Данчо Митничаря,чяера Калинка-кой е слдващата жертва на мангалите. Скоро ще започнат да ни нападат и през деня.
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK