БХРА-Сандански, с приз за благотворителност

Снимка: БХРА

Наградата за Сдружението е заради участието им в националната кампания на БХРА – “Топъл обяд за медиците”

Сдружението на хотелиери, ресторанти и туроператори в Сандански бе отличено с приз от инициативата “Подари надежда”. Наградата се връчва за благотворителни постъпки и помощ към обществото за изминалата година. Сдружението в Сандански е е регионална структура на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).
 
Наградата за Сдружението в Сандански е заради участието им в националната кампания на БХРА – “Топъл обяд за медиците”. Призът бе връчен на Христина Панайотова – секретар на Сдружението, тъй като членовете на организацията, въпреки трудностите, които сами изпитват заради икономическата криза, през последните месеци всеки ден доставят безплатно храна на медиците в МБАЛ “Югозападна болница”.
 
Протегнатата ръка в моменти на най-тежки изпитания, е най-висшата форма на доброто, подчертават от община Сандански и общинския съвет, по чието предложение е възобновена инициативата “Подари надежда”.
 
Призове за добри дела през годината получиха още екипът на МБАЛ “Югозападна болница”, Асен Иванов и персоналът на ресторант “Маслина”, доброволците от града, начело с Костадин Карамитов, седемте медицински сестри, работещи в детските ясли и градини – Здравка Клямбова, Симеонка Аргирова, Людмила Михайлова, Виктория Димитрова, Елица Ръбачева, Росица Тасева и Мария Държанлиева, както и Анна-Мария Насковска, Янка Василева и Марина Димитрова, Пенка Тойтова, Любка Митова, Сдружение “За промяна”, екипът на Библиотеката към НЧ “Отец Паисий-1919”, Мира и Евгени Георгиеви, екипът Мария Манушева и Васил Барутчиев от РУ – Сандански, екипът Росен Шопов, Роберт Спириев и Стоян Чивчев от Районна служба по пожарна безопасност и защита на населението – Сандански.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK