Невиждана наглост! Представящи се за роднини, крадат парите за лечението на Теди

Теди загуби крака си, но продължава битката с рака Снимка: Личен архив

След ампутацията на крака, битката с рака продължава

Невиждана наглост, само такова определение може да бъде дадено за кражбата на пари от дарения, събирани за болния от рак кюстендилец Теодор Велинов.

В продължение на 3 седмици майката на момчето – Светлана, е получава сигнали от представители на магазини и учреждения, че мъж представящ се за баща на момчето събира парите от кутиите.

Знаем кой е този човек, по наша информация той е с криминално минало, като отделно от това се е представял за бащата на Теодор. Снощи уведомих моя адвокат и още днес е пусната жалба, защото не може някой да се гаври със състоянието на детенцето ни“, обясни майката на момчето – Светлана Велинова.

По нейни думи единствено бабата на 14-годишния кюстендилец има пълномощно и само тя може да събира средствата от касите за дарения.

„От месец юни аз и съпругът ми сме в Германия и лекуваме детето си. Повярвайте, че борбата за живота на Теди не е никак лесна. Поради ниските кръвни показатели му преливаха тромбоцитна маса и водно-солеви разтвори.

Утре отново сме на контролни изследвания и когато покачи показателите ще продължим с химиотерапиите. На фона на всичко това, което преживяване, сега и кражбата на пари ни съсипва“, обясни пред ИНФОМРЕЖА, Светлана.

Към момента Теди е приключил четвъртия курс от провежданите химиотерапии в Германия.

На 28-ми август т.г., за да спасят живота на Теди се наложи да му бъде направена ампутация на крака.

Ето как можете да помогнете на Теди

БАНКА ДСК
BG 47 ST SA 93 0000 2075 7923
PAYPAL: me/teodorvelinov

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK