Безплатни спортни занимания през лятната ваканция за децата в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg, архив

Община Благоевград и спортните клубове организират безплатни спортни занимания за учениците през лятната ваканция. Заниманията стартираха  през месец юни и ще продължат до края на месец август. 

В инициативата влизат различни видове спортове, като плуване, плуване триатлон, футбол, ориентиране и лека атлетика, тенис на корт, акробатика, баскетбол, шахмат, художествена гимнастика, спортна стрелба, аеробика, кик бокс, канадска борба, бокс, спортна гимнастика, самбо, ММА и бразилско Жиу Житцу.

Тренировките на съответния спорт ще се провеждат в помещенията, ползвани от спортните клубове. В спортен комплекс „Пирин“ ще се водят заниманията по акробатика, Кик бокс, спортна гимнастика, лека атлетика, футбол и самбо, а плуване триатлон и плуване - в закрития басейн в кв. „Еленово“.

В летните спортни занимания 2017 година участие могат да вземат всички ученици от 1 клас до 12 клас. Не е необходимо предварително записване на желаещите. Всеки, който има интерес към спорта ще има възможност да тренира с лицензирани треньори и професионалисти, напълно безплатно.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd