Безплатни медицински прегледи за възрастните хора от община Сатовча

Снимка: Infomreja.bg

Консултации ще дават кардиолог, ортопед, гастроентеролог и невролог

От 27-и до 30-и август 2019 година за пета поредна година в община Сатовча ще се проведат  специализирани безплатни медицински прегледи за възрастни хора. Те са вторият етап от програмата „Забавно лято, грижовна есен“, която се провежда със съдействието на кмета на общината -  д-р Арбен Мименов,  в партньорство с Фондация „BCause“ и Фондация „Направи добро Александровска“ към Александровска болница. Финансова подкрепа оказва „Филип Морис България“ ЕООД - част от инициативите на Филип Морис Интернешънъл за корпоративна социална отговорност за подпомагане на общности в различни тютюно- производителни региони и общини.

Специализираните безплатни прегледи ще се проведат при спазване на следния график:

27-и август 2019 година (вторник) в село Сатовча - за Сатовча и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалисти - кардиолог, ортопед, гастроентеролог и невролог, в сградата на общината - първи етаж.

28-и август 2019 година (сряда) в село Вълкосел - за Вълкосел и съседни населени места. Прегледите ще  извършват също кардиолог, ортопед, гастроентеролог и невролог в сградата на кметството и читалището.

29-и август 2019 година (четвъртък) в село Кочан - за Кочан и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от същите медицински специалисти  в сградата на училището - първи етаж.

30-и август 2019 година (петък) в село Слащен - за Слащен и съседни населени места. Същите медицински специалисти ще преглеждат  в сградата на Здравната служба.

Медицинските екипи ще извършват прегледи и ще консултират пациенти. Необходимо е пациентът   да носи налични медицински документи - епикризи, изследвания, становища и други.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK