„Бъди човек - подари Великденска вечеря на пенсионер“ зарадва над 440 човека в Кюстендилско

Снимки: Личен архив

444 човека получиха хранителни пакети от доброволци, които за поредна годна организираха благотворителната инициатива „Бъди човек – подари Великденска вечеря на пенсионер“.

Този уикенд млади момичета и момчета успяха да посетят огромен брой възрастни хора.

„Благодарим ви, благодарим, че дарявате, че помагате, че сте дейни! Очакваме още! Заслужава си! Инициативата „Бъди човек“ отново ни срещна с хора, чиято съдба няма как да разберем, ако не я видим с очите си, ако те не ни разкажат историите си. Отново видяхме хора, които ни посрещат с признателност, че сме се сетили и за тях. Хора, чиято първа реакция е да ни предложат почерпка за благодарност, да ни поканят в дома си и дори да извадят нещо от чантата, която сме им дали, за да го споделят с нас“, коментираха организатори на кампанията.

Раздаването на хранителни продукти ще продължи и през другата седмица, като организаторите призовават хората да помогнат с дарение на храни, ваучери или пари.

През изминалата година с доброто си дело младите ентусиасти успяха да зарадват 120 възрастни хора, като голяма част от тях бяха посетени лично.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK