Безплатна минерална вода раздават по улиците на Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg, архив

На три места в централната част на Гоце Делчев днес ще се раздава минерална вода заради очакваните горещини. Инициативата е на фирмата за бутилиране на минерална вода „Пирин спринг” с подкрепата на община Гоце Делчев.

Общо 1000 бутилки с минерална вода ще бъдат раздадени днес от младежи доброволци, които са членове на Българския червен кръст /БЧК/, съобщиха от общинската администрация.

Трите пункта, от които граждани и гости на града ще могат в днешния горещ ден да се подкрепят с бутилка минерална вода, са в централната част на града, където хората са най-много - на площад „Гоце Делчев", в така наречената „Попската градинка", на двата моста при ДНА и на кооперативния пазар.

Раздаването на водата ще започне от 11.00 часа на следните три места: "Попската градина" в центъра на града; моста, свързващ улица „Търговска” с площад „Македония” пред ДНА, и на кооперативния пазар, в непосредствена близост до автогара „Динамо”.

Подобна инициатива на „Пирин спринг” и община Гоце Делчев се провежда за втори път през това лято заради прогнозираните високи температури.

 

снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK