Гърбушкото от Благоевград е следващият очакващ помощ

Снимка: Infomreja.bg

Не само изгорелият Нотр Дам има свой гърбушко. Той живее в Благоевград, а родом е от село Дренково.

52-годишният Иван е познатият за благоевградчани бездомен мъж, който, подгърбен и куцайки, обикаля улиците в града в търсене на храна и подслон за вечерта.

След Бойко и Калоян, Иван е следващият посетител на СПО към МБАЛ-Благоевград, който от няколко дни живее в Спешното отделение.

От петък вечерта е изхранван от дежурните в СПО и ЦСМП, нощем спи в отделението, през деня е отвън на пейката, казва, че спи на улицата и няма къде да отиде. Според личната карта има адресна регистрация в с. Изгрев, но такъв жител и адрес там не съществува, казал кметът на селото.

Родното му село е Дренково, откъдето, по думите му, го изгонили роднини и човекът останал без подслон.

Това е поредният случай, който доказва социалната политика в страната ни от десетилетия насам, който доказва и хуманността на хората, който ние нападаме, казвайки за тях „медиците не вършат никаква работа“.

Служителите на Спешното поредица от пъти промиваха раните на Бойко, за когото писа ИНФОМРЕЖА. Множество сигнали до 112 гласяха, че мъж лежи на улицата, а след това линейка транспортираше некъпания от години мъж в болницата, където се опитваха да се погрижат за него, но той отказваше, изгубил човешкия инстинкт и говор.

Преди него Калоян псуваше всички наред. И на него отново се опитваха да му помогнат въпреки всеизвестната история, че е убил майка си и баща си в Петрич.

Сега Иван е следващият, който очаква помощта на социалните органи, чийто кризисен телефон днес е в почивка.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK