Без официални лица на погребението на Мустафа Кьосов

снимка: Булфото

Нито един официален представител от София не дойде да се поклони пред тленните останки на Мустафа Кьосов в село Юруково, община Якоруда, съобщи БГНЕС.

36-годишният Кьосов загина при самоубийствения атентат срещу израелските туристи на летище Бургас преди два дни. Мустафа Кьосов е единственият българин загинал при терористичното нападение.

Мустафа и съпругата му Емине имат една 10-годишна дъщеря.

На поклонението в дома на загиналия присъства само кметицата на Юруково и районният мюфтия Айдън Мохамед.

Днес в Израел бе и погребението на 5-мата загинали при атентата в Бургас. Телата на убитите в самоубийствения атентат пристигнаха тази нощ на аерогарата Бен Гурион в Тел Авив. Петте ковчега, покрити с израелски знамена бяха свалени от военен самолет.

След атентата на летище Бургас на място веднага пристигнаха българският премиер, двамата вицепремиери и още няколко министри. /БГНЕС/

 

КОМЕНТАРИ

!!!11:22 - 21.07.2012
Освен декларация на парламента да бе почел смърта на Мустафа! Доган е абдекирал от нас мюсюлманите и той никога не е бил с нас! Постоянно е в упойка от шотланското питие! Нямаше ги и дугите политически сили!Срам,срам и омерзение!
Димитър03:46 - 21.07.2012
Цинизъм на българските политици! Няма какво повече да добавя! Човекът е загинал в атентат при изпълнение на служебния си дълг, на работното си място, а не под масата в кръчмата. Трябваше да бъде организирано поклонение в София на правителствено ниво, както навремето за загиналите момчета в Афганистан. Няма никаква разлика - и едните и другия са загинали във военни действия. Вземете пример от израелската държава. Поне Доган да беше дошъл, ама няма келепир, за какво да се разкарва в жегите. Пък и той не е политик.
Бръмбар00:19 - 21.07.2012
Това, че никой от управляващите не е бил на погребението, няма нищо общо с това, че човекът е мюсюлманин! Просто тези, които се грижат за имиджа на политиците ни, не са сметнали за нужно те да присъстват, още повече че би трябвало да отговарят на въпроси за вина и ниска сигурност...
Стоян Костов.23:05 - 20.07.2012
Помаците от столетия са оставени на самотек от държавната политика,на тях не им пука те си живеят в свой свят.

FACEBOOK