Без Даниел Младенов "Пирин" приема "Нефтохимик"

Снимка: ОФК "Пирин"

На пресконференцията преди утрешния мач Милен Радуканов обяви, че само победата е приоритет за орлетата. Извън групата за мача, който ще бъде последен за двата тима от първата фаза на шампионата, ще остане Даниел Младенов, но в строя се връща възстановеният Орлин Старокин.

Мачът е утре от 17.30 часа на стадион “Христо Ботев” в Благоевград. Старши треньорът на ОФК “Пирин” Благоевград Милен Радуканов призна, че не гледа на мача, като възможност да подреди следващата си програма във втория етап от шампионата.

Последният мач между двата тима през есента на 2016 година, бе белязан от сериозни съдийски грешки, които оказаха влияние върху крайния резултат в мача.

Това е и единственият двубой, след който ръководството на Пирин подаде жалба срещу съдийството. Назначението на скандалния рефер Станислав Ставров обаче не притеснява треньорския щаб на орлетата.

Ръководството на Пирин пък обяви, че ще се включи в дарителска акация за събиране на средства в помощ на бившият юноша на клуба Васил Мадолев, който се нуждае от трансплантация на бъбрек.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK