Бекир Бекир е новият лидер на ДПС в Белица, партийната организация категорично застава зад Ахмед Доган

Бекир Бекир е новият председател на ДПС в Белица. Кметът на Горно Краище бе избран с пълно мнозинство на общинска отчетно-изборна конференция, приключила преди минути.

С номинация за политическата длъжност бе и заместник-кметът Сабит Гагъм, който обаче си направи отвод. Пред делегатите той мотивира решението си с ангажиментите си в общинската администрация.

На форума бе избрано и 35-членно общинско ръководство.

Бекир сменя на поста кмета на общината Радослав Ревански, който го заемаше временно по време на предизборната кампания за местните избори. Името му бе спрягано и за кандидат-кмет, но централата заложи на Ревански.

Предишният лидер на Движението за права и свободи в Белица бе Мустафа Чавдарин - заместник на бившия градоначалник Ибрахим Палев. 

На вота през октомври миналата година обаче той изневери на партията и премина в друга политическа формация, поради което автоматично бе изключен от ДПС. Чавдарин бе кандидат за общински съветник от партия „Обединена България". 

Новоизбраното ръководство и членовете на ДПС в Белица категорично застават зад почетния председател на Движението за права и свободи Ахмед Доган, е другото важно решение, което бе взето на днешната общинска конференция. 

Новият лидер на ДПС ще бъде избран на 24 април. 

 

КОМЕНТАРИ

wwww13:33 - 28.02.2016
само ДОСТ!!!Със вас сме!!!!! Долу Партията на държавна сигурност ДПС . По скоро трябва да се казва ПДС.
qnq19:22 - 15.02.2016
Край на ДПС !!! Успех на ДОСТ!!!
sandokan19:07 - 15.02.2016
Абе , ей льольо какво си тръгнал като на сватба дееба и шматките
drug gost21:14 - 13.02.2016
не само за това им трябва Бекир,не само за заплахи ,а и да плаща и да се жали колко е грешен..набутал 50 000 в сметката на ДПС..трябва да ги избие,от къде ще връща иначе,и да рови ред дребни сълзи,ред зелени сополи на хората по къщите по нощите!!!

FACEBOOK