Беатрис Кацарова получи слънцето, плодородието и водата в Деня на пролетта

снимки: infomreja.bg

Девойка „Кюстендилска пролет 2013” Беатрис Кацарова получи символите на пролетта – слънцето, плодородието и водата, на тържествена церемония на централния площад „Велбъжд”.

"Нека пролетта да ви донесе много здраве и радост! Повече се усмихвайте, нека годината бъде богата и плодородна за всички вас и дано се сбъднат всички ваши мечти и желания!”, каза Беатрис Кацарова. Девойка "Кюстендилска пролет" получи символите на пролетта от миналогодишното момиче Диана Димитрова.

Празникът започна с коктейл в Община Кюстендил с всички гости, след което беше отслужен молебен за здраве от Адрианополския епископ Евлогиий.

Гости на празника бяха депутатите от региона, областният управител Владислав Стойков и председателят на ОбС- Кюстендил Иван Андонов.

„За 47-ми път ни събира този вълшебен миг, в който сякаш невидима ръка премахва облаците и златото на слънцето се изсипва върху нас. Започват навсякъде в необятната шир да се настаняват песента на славеите и шума на планинските потоци. В този миг се събужда не само природата, но и човешката душа. В този миг до всяко сърце достига онази капчица любов, която изгонва суетата и злобата и дава път на вярата и обичта. Благословени сме оттук да тръгват добрите вести, защото оттук тръгва пролетта. Честита пролет, Кюстендил, честита пролет, България!", каза кметът на града Петър Паунов.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

CHICAGO19:44 - 21.03.2013
BRAVO,ZLATNI DECA BALGARSKI,JELAEM VI MNOGO MNOGO ZDRAVE I KAMET.
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK