Беатрис Кацарова: Мечтая да стана фармацевт

Беатрис Кацарова, снимки: infomreja.bg

18-годишната ученичка в Природо-математическата гимназия “Проф. Емануил Иванов” - Беатрис Кацарова стана девойка “Кюстендилска пролет 2013”. Тя успя да се окичи с титлата в конкуренция с още 12 момичета от общината. С най-много гласове на публиката пък се окичи Кристина Василева.

За първа подгласничка на девойка “Кюстендилска пролет 2013” журито определи Александра Васева на 17 години, ученичка в ПГИМ "Йордан Захариев", а втора подгласничка е Дияна Манолова, също на 16 години, ученичка в Професионална техническа гимназия "Джон Атанасов".

Водещи на грандиозното шоу бяха Небезизвестните “Тя и Той” – Юлиан Вергов и Стефания Колева. През цялото време с шеги и закачки те успяваха да допринесат за доброто настроение на кюстендилската публика.

13 девойки в грандиозния спектакъл дефилираха в три тура – официални рокли, спортни облекла и народни носии. Общинският отдел “Култура и духовно развитие” се бяха погрижили за перфектната хореография в танците на претендентките.

Между туровете публиката беше подгрявана от поп звездите Влади Ампов – Графа и Мария Илиева. Кулминацията в изпълненията им бяха две дуетни песни, които накараха кюстендилци да скандират имената им на бис. За първа година община Кюстендил беше превърнала спектакъла в светлинно шоу, което забавляваше млади и стари.

 

Беатрис, как се чувстваш, очакваше ли, че ще спечелиш?

 

Чувствам се страхотно, не бях сигурна, че ще спечеля. Тръпката е уникална, много съм развълнувана.

 

Какво обичаш да правиш през свободното си време?

 

Обичам да пея, да спортувам през свободното си време и да се забавлявам с приятели.

 

С какво искаш да се занимаваш занапред?

 

Искам да следвам медицина или по-точно фармация. В семейството ми няма медици, но това е нещото, което най-много ме влече. Именно заради това уча и в ПМГ.

 

Какво ще пожелаеш на кюстендилци?

 

Ще им пожелая най-вече да бъдат живи и здрави, повече усмивки и всичко най-хубаво!

 

 

ОЩЕСНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Беатрис Кацарова, снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Читател03:32 - 04.04.2013
И аз предлагам да се свали снимката и репортажа от сайта, защото форума се напълни със завистливи малоумници, а "ебс" направо счупи тъпомера!
:))))))10:34 - 03.04.2013
Are be nema li koj da i svali snimkata ot foruma da ne se srami povece
ебс10:25 - 03.04.2013
Именно е за такива трътки работи народа да се изхранват където курвеят с великите ни бизнесмени от наште заплати се удържа за да плащат на тия пачаври море тумор в путката и пожелавам
Ц+10:20 - 03.04.2013
До "Читател" Ха ха ще ти се да има завист.... и за какво има да се завижда тука уточни се поне

FACEBOOK