Остават броени дни до „Приказки и картини за Съда, Правдата и Справедливостта 2020“

Снимка: Infomreja.bg

Церемонията по награждаването на класираните участници е планирана да се състои на 2-ри декември

Броени дни остават до крайния срок- 16 ноември, за предаване на творбите за участие в конкурса на Окръжен съд – Кюстендил, в партньорство с районните съдилища в Кюстендил и Дупница: „Приказки и картини за Съда, Правдата и Справедливостта 2020“, който е част от образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури”, през учебната 2020 / 2021 г.  Конкурсът е посветен на 40 - та годишнина от откриването на настоящата сграда на Съдебната палата в град Кюстендил / 02.12.1980 г. /, в която се помещават Окръжен съд – Кюстендил и Районен съд – Кюстендил.

Благодарим на всички ученици, които приеха предизвикателството в тази трудна учебна година и решиха да участват в конкурса. Предвид преминаването на онлайн обучение на учениците от 5- 12 клас в област Кюстендил, творбите, които все още не са при директорите на учебните заведения, могат да бъдат донесени и предадени на входа на съдебните палати в Кюстендил и Дупница.

Окръжен съд – Кюстендил и Районен съд – Кюстендил:  Кюстендил 2500, ул. Гороцветна 31;

Районен съд – Дупница: Дупница 2600, ул. Николаевска 15.

Всички участници в конкурса ще получат награди, като специално ще бъдат отличени най- добрите в двата раздела на конкурса- Литературно творчество и Изобразително изкуство.

Церемонията по награждаването на класираните участници е планирана да се състои на 2- ри декември 2020 г., денят, в който е открита настоящата сграда на Съдебната палата в Кюстендил.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK