Най-добрите специалисти от „Пирогов“ преглеждат деца в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Специалисти от столичната спешна университетска болница „Пирогов“ ще преглеждат деца в град Кюстендил. Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията Национална програма "Детско здраве - Пирогов".

По време на нея едни от най-добрите детски специалисти по УНГ, травматология, хирургия, урология, неврохирургия, кардиология и офталмология ще извършат профилактичните прегледи в сградата на МБАЛ "Д-р Никола Василиев".

Прегледите ще се проведат на 10. ноември 2018 г., събота, в часовия интервал 9.00 - 15.00 часа в МБАЛ  "Д-р Никола Василиев", ет. 2, приемно- консултативните кабинети.

Родителите на децата, които са с придружаващи заболявания е желателно да носят за прегледа всякакъв вид медицинска документация, с която разполагат.

Кампанията се провежда вече пет години. В рамките й пироговските лекари прегледаха над 5000 деца от България. От тази година кампанията се провежда под патронажа на Комисията по здравеопазване към Народното събрание на Република България.

Желаещите да се възползват от възможността е необходимо предварително да се запишат на телефон: 0882 82 63 17 – Козничка.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK