Батман скиор на Бъндеришка поляна

Фигурата на Батман не е паметник, а просто атракция от пластмаса, твърдят от „Юлен“ АД. Снимки: Красимир Симеонов, Фейсбук

Фигура на Батман със ски посреща туристите на Бъндеришка поляна в Пирин. На Шилигарника има още един скиор със суперсили – Супермен.

Поставени са като атракция за зимния сезон от „Юлен“ АД, обясни пред „Площад Славейков“ Иван Обрейков, маркетинг директор на концесионера на ски зоната в района на Банско.

През зимния сезон „скиорите“ от американските комикси изглеждат ексцентрично, но при липсата на сняг присъствието им е повече от странно, туристи го определят за нелепо и безвкусица.

„Сред неизброимите герои от региона – борци за църковна независимост и национално Освобождение, банскалии са избрали да издигнат тук паметник на Батман. Найс, а?“, коментира Красимир Симеонов във Фейсбук към снимки на човека-прилеп от планината.

Обрейков обаче твърди, че статуите не са паметници, а просто фигури от пластмаса. По думите му, хората се радват на двамата герои и се снимат пред тях. И уточни, че Батман и Супермен са временна атракция – в неопределен момент в бъдещето можело да бъдат премахнати.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK