Баскетболната общественост в Гоце Делчев почете паметта на Коби Брайънт

Снимки: Infomreja.bg

Състоялите се две приятелски срещи бяха приети със задоволство

Днес в спортната зала „Неврокоп арена“ в Гоце Делчев при отлична организация се реализира инициативата на местната баскетболна общественост „Кош за Коби Брайънт“.

Точно в 13:00 часа председателят на Постоянната комисия по младежта, спорта и туризма към Общинския съвет – Димитър Бояджиев, обяви едноминутно мълчание в памет на незабравимия състезател. След това всеки от присъстващите имаше възможност да отправи топката към баскетболния кош – още един символичен жест, напомнящ за големия спортист.

В приятелска среща се изправиха един срещу друг отборите на местните баскетболни клубове „Пирин“ и „Яворов“. Съдийството беше поверено на Розен Топалов.

Впечатление направи много добрата подготовка и на двата отбора. Всички момичета играха с желание да покажат най-доброто от себе си и зарадваха публиката с красива и спортсменска игра.

Накрая двамата треньори – Зорница Мълчанкова и Илия Павлов, пуснаха на терена най-малките състезатели, които бяха приети с овации. Наградите и за двата отбора бяха вкусни торти.

Спортната проява продължи с приятелска среща между отбори на ветераните. Тя също стана повод за приятни емоции.

Съдия на срещата беше Илия Павлов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK