Баскетболистът от NBA, Джими Хънт, гостува на 1. юни в Гоце Делчев

Източник: Община Гоце Делчев

Община Гоце Делчев на 1. юни - Международния ден на детето, е подготвила голяма изненада за по-големите деца и ученици, които обичат баскетбола.

В чест на празника, под патронажа на кмета на общината, Владимир Москов, ще бъде проведена вълнуваща среща с американския професионален баскетболист от NBA, Джими Хънт, който вече тренира и млади баскетболисти в България.

Джими Хънт ще бъде гост на Спортната академия в Гоце Делчев, а срещата-разговор с него ще се състои от 18:00 часа в зала „Неврокоп – Арена“.

Баскетболната звезда за всички любители на този спорт ще направи и впечатляващи демонстраци, съобщиха от пресцентъра на Общинската администрация в Гоце Делчев.

Както писа ИНФОМРЕЖА, Международният ден на детето - 1. юни, по традиция ще бъде отбелязан в Гоце Делчев с голям празник. Той ще се проведе в Градския парк и ще започне в 10,30 часа на 1. юни /петък/.

За децата на Гоце Делчев ще има богата музикална програма, много забавления и лакомства, ще бъдат отворени ателиета по грънчарство и рисуване, както и други интересни занимания.

"Очакваме най-малките жители и гости на Гоце Делчев, за да празнуваме заедно Деня на детето в Градския парк", е поканата на Общинската администрация в Гоце Делчев, която отправя към всички малчугани в града и общината, както и към всички гости.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK