Банско с приз „Община за планински туризъм 2018”

Снимки: Община Банско

На Третите годишни награди на Министерството на туризма, Банско отново получи приза в категорията „Община за планински туризъм 2018”.

Наградата дойде след гласуване на страницата на ресорното министерство, като хиляди потребители подкрепиха планинския град в конкуренцията на общините Самоков, Петрич и Сапарева баня.

Престижният приз бе получен от заместник-кмета Асен Кирицов, който поздрави всички участници в конкурса и разбира се, браншовото министерство за добрата инициатива.

„Благодаря на министър Ангелкова и нейният екип затова, че създадоха Годишните награди в туризма. Конкурсът отличава добрите практики, дестинации, събития и иновации, като по този начин стимулира отличниците и мотивира останалите да положат още усилия.

Но преди всичко благодаря на всички хора, които дадоха своят глас за Банско. Планинският курорт нееднократно доказа своята класа, но уверявам всички, че това само ни задължава да продължим да работим още по-усилено за развитието на курорта” допълни той.

Церемонията се проведе в Централния военен клуб, и бе домакинствана от министър Николина Ангелкова,  в присъствието на председателят на 44-то Народно събрания Цвета Караянчева, министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, посланици, народни представители и други.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK