Банско стана и Enduro столица

Снимки: Община Банско

Най-голямата изненада за всички бе огромният интерес към събитието

Приключи състезанието “Three Mountains Hard Enduro Bansko” - част от Републиканския шампионат BG-Х Enduro. Събитието протече при невиждан до момента интерес от страна на публиката. 

Състезателите демонстрираха професионални умения при преодоляването на изключително трудни терени в района на Елешница и около манастира “Св. Панталеймон” до Добринище през първия ден от състезанието и зарадваха любителите на мотоспорта с атрактивни изпълнения по време на ендуро кроса през втория.

Освен професионалната подготовка на трасетата и отличната организация от страна на домакините, за пълното удоволствие на малки и големи в публиката допринесе и хубавото време и през двата дни на състезанието. 

Най-добрите състезатели на България бяха наградени от кмета на община Банско - Иван Кадев, председателя на Общински съвет Банско - Димитър Русков, председателя на Мотодружина Банско - Йордан Ковачев, председателя на шампионата BG-X Enduro - Тодор Пашов и председателя на Комисията по младежки дейности и спорт към Общински съвет Банско - Александър Весков. 

Но най-голямата награда за всички - състезатели и организатори, остават огромният интерес към събитието и радостта на зрителите. 

Организаторите благодарят на всички за споделеното удоволствие!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK