Звездно трио закри Летните театрални празници в Банско

Снимки: Община Банско

Звездното актьорско трио Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански закри Летните театрални празници „На публиката – с любов” в Банско. Една седмица животът в курортното градче премина под знака на театралното изкуство. 

Последната финална вечер от театралните празници в Банско бе поверена на едни от най-обичаните български актьори. При препълнена зала, актьорите на Драматичен театър „Адриана Будевска” – Бургас и Театрална къща „Вива Арте” – гр. София, завладяха публиката с талант и ненадмината игра.

Благодарение на свързващата сила на любовта, в постановката „Малко комедия” Борислав Чакринов събира в едно цяло комедиите на Чехов „Предложение” и „Мечка”. Превъплътени в Чехови герои, Койна Русева, Калин Врачански и Асен Блатечки умело изтъкнаха шегата, демонстрираха изкусен хумор и в резултат на всичко това публиката нямаше избор, освен да се забавлява и смее от сърце.

Поредното издание на театралните празници приключи, оставяйки дълбоки следи от емоции и смях през сълзи, породени от майсторската игра на десетките актьори играли на сцената на НЧ „Никола Вапцаров”, която в продължение на пет вечери се превръщаше в дом на театъра.

Играните постановки „Ножица-трепач” на Театър „Българска армия”, „Забранено за смях” на Държавен Драматичен Театър „Търговище”, „Пепеляшка” на Държавен Куклен Театър – Варна и „Женско Царство” на Театър „Искри и сезони” – София, от афиша на Летните театрални празници „На публиката – с любов” за 2017г., се радваха на пълни зали и бурни аплодисменти, което затвърди Банско като територия  на духа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK