Банско бие, Пирин ГД и Малеш с равенство, а Септември губи

снимка: infomreja.bg, архив

Бдин (Видин) и Пирин (Гоце Делчев) завършиха наравно 0:0 в дербито на 13-ия кръг на Западната "Б" група. Двубоят като цяло бе интересен, но двата отбора не създадоха много чисти голови положения. Гостите от Гоце Делчев бяха в осакатен състав заради много кадрови проблеми.

През първите 30 минути на стадион "Георги Бенковски" играта се водеше предимно в центъра на игрището. В 45-ата минута Близнаков беше повален и изрази претенции за дузпа, но такава не бе отсъдена.

След почивката бдинци натиснаха своя съперник, но стигнаха само до няколко изсипани топки в наказателното поле. В 73-ата минута Станчев стреля отлично, но Абди Абидков успя да спаси вратата си и точката за своите. В същото време ФК Банско победи Спортист Своге с 1:0. Единственото попадение бе на Иван Топузов в 28 минута на мача.

На стадиона в Микрево домакините от Малеш направиха реми 0:0 с гостите от Академик София. Септември Симитли пък загуби гостуването си на Чавдар Бяла Слатина с 1:2. Червен картон получи Цветан Николов в последната минута от мача, което ще го извади от групата за следващия мач срещу Ботев Козлодуй от турнира за купата на България.

Във временното класиране след 13 кръга Пирин ГД е лидер с 28 точки, а три по – малко има Спортист Своге. Банско е четвърти с 21 точки, Септември Симитли седми с 13 точки, а Малеш Микрево е последен със 6 точки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK