Банско аплодира листата на ПП ГЕРБ в Пиринско

снимки: Пресцентър ГЕРБ

ПП ГЕРБ – Благоевград представи листата с кандидатите за народни представи от областта пред над 500 жители на община Банско в Читалище „Никола Вапцаров”. Присъстващите бяха поздравени от градоначалника Георги Икономов, който е и общински ръководител на ПП ГЕРБ – Банско.

„Искам да ви уверя, че имате подкрепата на цялото ръководство на ГЕРБ – Банско, на всички членове и симпатизанти. Сигурен съм, че присъстващите днес, както и техните близки и приятели, ще направят правилния избор и на 12 май ще гласуват с бюлетина номер 15. Вие сте в отбора на победителите и съм убеден, че хората ще повярват във вас, защото единствено политиката на ГЕРБ ще направи бъдещето ни по-добро и перспективно. Нека предизборната кампания бъде коректна и доведе до успех”, каза в обръщението си Георги Икономов, след което даде думата на Даниела Савеклиева, която е на второ място в листата на ГЕРБ.

„Както България вече е различна - модерна, обновена и красива, така и градът ви е различен. Банско е първенец по спечелени проекти, което се дължи не само на ръководството на общината, но и на всички вас – тези, които повярваха в политиката на ГЕРБ. Единствено това правителство пое ангажимент към най-важния проект за бъдещото развитие на града ви, а именно изграждането на втора кабинкова линия. Следващото правителство на ГЕРБ ще има волята да довърши останалото и в най-скоро време Банско ще докаже, че заслужено носи титлата „Зимна столица на Балканите”, категорична бе Даниела Савеклиева.

Кандидатите за депутати Тодор Тренчев и Евгения Тренчева от Банско подчертаха, че единствено ГЕРБ поема реални ангажименти и има волята да ги реализира. Сред приоритетите на партията са стимулиране на икономическия растеж, развитието на туризма и осигуряване на заетост на младите хора в региона.

„Единствено ПП ГЕРБ увеличава субсидиите на земеделците и животновъдите, подкрепя младите фермери, всички малки производители, които са от необлагодетелстваните и планински райони, какъвто е и нашият край. Знаете колко много пари се усвоиха от еврофондовете. Нека продължим политиката, защото това е нашето бъдеще,” заяви Тодор Тренчев. „Моята сила е образованието. А приоритетите, които има програмата на ГЕРБ и едно бъдещо наше управление, са насочени тъкмо към образованието. С европейско образование по пътя към  Европа.”, каза в обръщението си Евгения Тренчева.

Кандидат-депутатите Любен Татарски, Митко Захов, Иван Кунев и Венцислав Хросинков също поздравиха присъстващите в залата и призоваха на 12 май всеки да помисли за бъдещето си, избирайки №15 в бюлетината.

Да поздравят кандидатите за народни представители, както и всички гости, на сцената излязоха фолклорните състави „Бански старчета”, „Пиринско настроение” и „Пирински бисери”.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

шшш23:10 - 18.04.2013
ААА ЖОРЕТО АНДОНОВ ЩО ГО НЕМААААААААААААА
ялов е мами21:56 - 18.04.2013
Най са ми смешни масовките "спонтанно" организирани от назначени през последния мандат служители. Горките "специалисти" в момента на могат да спят от притеснение за местенцата си.
BOJIK20:27 - 18.04.2013
da sa jivi i zdravi,no nema da specheliat.
!!!!19:40 - 18.04.2013
Нека дадем шанс на тези, които имаха воля да извършат правилните промени в страната ни и които имат волята да продължат да го правят

FACEBOOK