Банско - курорт № 1 за седма поредна година

Снимки: Вanskoski.com

Перлата на Пирин получи приза по традиция в хотел „Ароса“ в Кицбюел

За 7-а поредна година Банско бе обявен за курорт №1 на България от най-високата инстанция в туристическата индустрия - Световните ски награди (World Ski Awards).

Перлата на Пирин получи приза по традиция в хотел „Ароса“ в Кицбюел, нареждайки се сред най-добрите ски дестинации на планетата. В онлайн надпреварата, която се проведе между 7 юни 27 септември, участваха над 200 топлокации от 5 континента.

В гласуването на сайта Worldskiawards.com се включиха над 2.5 млн. клиенти и професионалисти от повече от 140 държави, което прави това допитване най-голямото в бранша.

Полагаме много труд за да подържаме високо ниво. Инициативата за ограничаване на употребата на пластмасови продукти за еднократна употреба в ски зоната ни превръща в пионери на Балканите в тази област. Сътрудничеството ни с елитния швейцарски курорт Вербие и програмата за лоялни клиенти Bansko Loyalty Club са само част от усилията, които полагаме за да накараме гостите на Банско да се чувстват специални - те оцениха това и гласуваха за нас.

Това заяви маркетинг директорът Иван Обрейков, минути след като вдигна отличието в компанията на първата дама на Юлен Мая Христоскова, шефа на ски училището Георги Главчев, неговия заместник Янко Попов, Констанатин Захов от Скидата и мениджъра на заведенията Иван Драгосинов. 

В категорията за най-добър ски хотел у нас титлата отиде за поредeн път в бляскавата витрина на „Кемпински Гранд Арена“. Като най-добър бутиков хотел в България за 5-и път бе оценен „Алпин“ в Боровец, а при шалетата за 7-а година с победата се поздрави вила „Гела“ в Пампорово.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK