Банската художничка Сашка Рупчина открива изложба и представя две свои стихосбирки в Белица

Източник: Народно читалище „Георги Тодоров-1885" - Белица

Когато сме градивни, Бог ни дава своите дарове. Ние трябва да пречистим мислите си. Така и планетата ще се въздигне, споделя авторката на енергийни картини и стихосбирки, Сашка Рупчина.

Художничката от Банско - Сашка Рупчина, ще гостува в Белица. В планинското градче тя ще представи изложба от енергийни картини, както и своите стихосбирки "Просветление" и "Космическа любов". Авторката ще участва и в среща-разговор с жителите на община Белица.

Събитието е насрочено за 11. май /петък/ от 17.00 часа в залата на Туристическия информационен център при Народно читалище „Георги Тодоров-1885“.

Банската художничка ще представи пред аудиторията на Белица своите т. нар. енергийни картини, подредени в експозицията под наслов "Пътят на сърцето".

От шест години Рупчина, подобно на руския професор Ернст Мулдашев, изучава тайните на химайласката обител Шамбала и по телепатичен път стига до знания, които предава чрез своите картини.

Сашка Рупчина работи в компютърен център. Но на духовно ниво отдавна търси тайните на познанието и вярва във възраждането на духовните ценности на човечеството, които днес смятаме за загубени.

Творчеството й всъщност е любовта между сродните души - тази безусловна любов, която ни дава положителни вибрации, която ни дава всичко красиво в този свят. Двете духовни половини на сродните души се събират като един общ разум, който според Сашка продължава да се издига в търсене и намиране на Безграничната Любов.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK