Балон фиеста за гостите на Разлог

Снимка: Община Разлог

30 от най-добрите украински пилоти на топловъздушни балони, представители на Федерацията по въздухоплаване на Украйна пристигат в  Разлог за провеждането на първата по рода си Балон фиеста.

Това е поредното атрактивно събитие, което ще се случи в курортния град. Организаторите обещават много емоции и невиждано шоу за жителите и гостите на града. При добри метеорологични условия балоните ще се издигнат над Разлог още на 19 януари, когато летците ще направят опознавателна обиколка по въздух над долината на Разлога.  

На 20 и 21 януари в специално активирана за целта временно отделена въздушна зона над същата територия те ще проведат множество демонстративни и състезателни полети с понe шест балона. Излитането на балоните и кацането им ще бъде от Разлог. Привързани издигания ще се изпълняват на площадки в Разлог и на площадка до Термо-СПА хотел "Римска баня" в село Баня.

В петък и събота вечерта ще има и огнено балон-шоу, което ще завърши с красиви фоерверки. Очаква се във фиестата да се включи със своя Cameron и единствената ни лицензирана жена-пилот на балон Орлина Аспарухова.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK