Двадесет семейства от Банско със златни и сребърни сватби вдигнаха наздравица заедно с кмета

Снимка: Infomreja.bg

Повече от двадесет двойки, празнуващи през 2018 година своите сребърни и златни сватби, уважиха поканата на кмета на община Банско, Георги Икономов, да се включат в тържествена вечеря.

Те бяха посрещнати с питка с мед и чаша пенливо вино, а градоначалникът, който също отпразнува своят 25-годишен съпружески стаж тази година, ги поздрави с топли благопожелания.

„Прекрасно е да има здрави семейства, които да възпитават своите деца, внуци, правнуци в християнските ценности. Някои от вас са заедно от половин век, ръка за ръка в радости и неволи, и това е достойно за уважение. Всеки има своята собствена рецепта за успешен брак, но за всички ни е ясно, че в основата стоят уважението и разбирателството. Продължавайте заедно все така и нека здравето ни бъде верен спътник” каза той.

Вълнуващи спомени за първата среща,откровения и споделена  житейска мъдрост съхранила семействата през дългите години, съпътстваха празничната вечеря. И на сватба като на сватба - с богата трапеза и веселие, с подаръци от общината, със снимки за спомен и наздравици за  младоженците и техните семейства, с пожелания за живот и здраве, за благословени нови семейни празници.

 

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK