Балетна формация „Жасмин“ с 10 награди от Фестивал на изкуствата в Банско

Снимка: Община Сандански

От 30 ноември до 4 декември в град Банско се проведе XIX Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“. Танцьори, певци, театрални артисти и музиканти от България и чужбина се събраха, за да покажат уменията и талантите си.

Всички групи на Балет „Жасмин“, от най-малките до големи танцьори, групово и с индивидуалните си изпълнения представиха танци в различни номинации: балет, танцово шоу и хип-хоп.

Във всяка от тях спечелиха награди и общо 10 призови места – едно първо, две втори и седем трети места. Малките балеринки, някой от които за първи път участваха в състезание, смело излязоха на сцената.

Средната група бляскави и очарователни грабнаха публиката. Големите показаха техничност в различните стилове, грация и красота - това на което се учат децата в Балетна формация „Жасмин“. След състезанието всички заслужено се насладиха на един прекрасен зимен ден в Банско.

Ръководителят на Балетна формация „Жасмин“ - Наталия Попова, благодари на всички родители за цялостното финансово осигуряване за участието на децата в състезанието. Тя поздрави и останалите участници от град Сандански за спечелените награди.

Вокална група „Звънче“ с ръководител Здравка Гошевска грабна три приза, а ТС „Празник“ с ръководител Михаил Митрев спечели две първи и едно второ място.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK