Баханов: Зависимите от "независимия" кандидат-кмет определиха бъдещето на санданчани

Георги Баханов, снимка: infomreja.bg

Зависимите от "независимия" кандидат за кмет определиха бъдещето на наистина независимите санданчани, заяви в обръщение към жителите на курортната община неуспелият кандидат-кмет от ГЕРБ Георги Баханов.

"Избори 2011 вече са история. От сърце благодаря на всички вас и стискам ръката на 10 145-те избиратели, които гласуваха за моята кандидатура за кмет на община Сандански.

Вие избрахте да подкрепите новото, да подкрепите младите, знаещите и можещите хора, решени да направят положителна промяна в управлението и изграждането на общината.

Вие не се поддадохте на страха, на манипулациите и не направихте компромис със съвеста си.

Това ви прави чест!

Гордея се, че има такива хора. Вие показахте европейски начин на мислене и загриженост за бъдещето на младото поколение.

Поздравявам и тези, които подкрепиха статуковото и гласуваха за старото, за инерцията, за псевдоуправляващите. Това е техният избор, несъмнено направен под диктата на заплахата да запазят работата си, а други се продадоха за дребни сметки, пари и обещания.

Така лишиха от по–добро бъдеще себе си, своите деца и внуци.

Уважавам техният избор, но на съвестта им ще тежи фактът, че общината след осемгодишно мудно, непълноценно и ориентирано към нечии интереси управление ще продължи да се управлява по същия модел, за жалост без алтернатива, за по-добро развитие и прогрес, за това всички в тази община да живеят по-добре от сега.

Пропуснахме възможността да изберем ново управление, което да осигури на общината и нейните жители европейско развитие, европейски начин на живот и европейско самочувствие.

Поздравявам и вас, които не гласувахте, защото ви е писнало от всичко и от всички. Разбирам ви, но това не е позиция.

Недоволството и отрицанието си можехте да изразите, като дадете своя вот за бъдещето.

Вие искахте да накажете нас, политиците. Но вместо това, наказахте себе си, децата и внуците си, наказахте своите съграждани, които искаха промяна, искаха чисто и неопетнено управление на града и общината, искаха да премахнат тази управляваща клика, за която са валидни всички негативни определения и диагнози.

Апатията и бездушието убиват, за това вашият глас е важен и е в интерес на цялото общество - за да имат младите хора работа и перспектива, децата ни - безгрижно детство, а нашите родители - спокойствие.

Още веднъж се покланям на тези, които вярват в мен ме подкрепиха и показаха, че са достойни хора и не се примиряват със застоя, а търсят кислорода на новото развитие.

Вярвам, че тези избори за голяма част от хората ще e един урок по достойнство, което сега им липсваше.

 

Георги Баханов, лидер на ПП ГЕРБ - Сандански

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK