Силвия Домозетска е "Мисис Баба 2020", заслужена корона за заслужила жена!

Снимки: Woman.bg

С корона или без, Силвия си остава най-добрата баба - титла, грабнала я преди години!

Мисис Баба или как жената ураган – малко рок, много нежна, много усмихната и щура - Силвия Домозетска, носи тежката корона.

В навечерието на Бабинден едно по-различно преживяване събра 40 жени от целия свят в София. 

От Индия, през Украйна, Мала Азия та чак го столицата на Югозапада в три категории се надпреварваха красивите дами.

Само една от тях обаче получи престижното звание и титла „Мисис Баба“ в 11-ото по ред издание на конкурса. Това е Силвия Домозетска – позната като телевизионна и радио водеща, известна с гласа, чара и стила си, културен и медиен феномен, водеща на поредица събития из цяла България.

Силвия не е просто баба, тя е най-добрата баба, както я нарича 4-годишната ѝ внучка Никол, която на Антоновден имаше рожден ден.

На пищна церемония снощи Силвия получи тежката корона и официално е най-добрата и красива баба, която заслужи аплодисментите на международната публика и подкрепата на съпруга си Димитър, дъщеря си Магдалина и зет си Тодор.

Участничките бяха представени пред журито и гостите, а след това събитието продължи с „кой какво може“ и модно дефиле.

Силвия, чийто глас от години звучи в ефира на БНР и БНТ, не изненада с нищо близките си, но впечатли журито с таланта си да разказва. Тя представи притча за най-красивата жена… а по-късно получи и наградата като такава.

„Аз мисля, че една баба е много важно да умее да разказва“, каза Силвия пред ИНФОМРЕЖА.

Мисис Баба разкри, че е била единствена представителка за Благоевград сред останалите баби от страната, а да получи титлата ни най-малко очаквала, както и „последиците“ – да бъде медийно ухажвана за интервюта и снимки.

Останалите участнички пък изпълниха с цвят и ритми залата. Всяка показа традиционна носия – костюм на страната си, както и песни и танции, които продължиха чак до полунощ.

И както Силвия се пошегува: Пепеляшка от кралица се превръща отново в Пепеляшка след полунощ, а при мен се получи обратното.

Е – с корона или без, Силвия си остава най-добрата баба, титла, грабнала я преди години!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK