Застреляната в "Младост" жена е имала криминални прояви

Снимка: БГНЕС

Името на Станка Марангозова се свързва с финансови измами

„Извеждаме абсолютно всички версии по убийството. Към момента мотив не можем да посочим, тъй като трябва да направим анализ на доказателствата и данните, които ще съберем. Жертвата е на 47 години с криминалистически регистрации. Те са за измами”. Това заяви в четвъртък вечерта директорът на СДВР Георги Хаджиев.

Жената беше намерена мъртва пред блок 18 в столичния квартал „Младост”. Сигналът е подаден в 20:50 часа снощи. Тялото й беше открито в автомобила ѝ от мъжа, с когото живее на семейни начала.

Установено е, че е била с огнестрелна рана в главата. Името ѝ се свързва с финансови измами. По неофициална информация в колата е намерена бяла роза. 

От МВР има официално потвърдена информация, че името на жената е Станка Марангозова. Предстои да се установи дали е била убита, или става въпрос за самоубийство.

На 16-и септември 2013 година 40-годишната тогава Марангозова влиза в полeзрението на медиите с това, че се барикадира в мезонет на ул. „Ангел Каралийчев” 1. Отвън е имало частен съдебен изпълнител с нови собственици на апартамента.

По-късно Марангозова се отказва от блокадата и напуска доброволно апартамента. По това време тя е била и под домашен арест, заради разследване на ДАНС, което е започнало през 2011 година за мошеничество и пране на пари.

Месец след като е изгонена от мезонета, Станка Марангозова се появява в NOVA в предаването „На светло”. Тогава тя разказва за единия от многото си конфликти. По думите й тя е била измамена от Иво Масларов, който е син на бившия социален министър Емилия Масларова. /NOVA/

 

Станка Марангозова, снимка: NOVA

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK