„Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ на Теди Москов гостува в Кюстендил

Снимка: Личен архив

„Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ е името на спектакъла, с режисьор Теди Москов, който гостува днес от 19 часа в Общинския драматичен театър в Кюстендил.

В него участват актьорите Малин Кръстев, Филип Аврамов, Владимир Зомбори, Каталин Старейшинска, Ирини Жамбонас, Иван Петрушинов, Таня Пашанкова, Мак Маринов и  Георги Кацарски.
Сценарият е написан от Теди Москов и Симон Шварц, сценографията е на Петя Стойкова, а музиката е на Антони Дончев.

Аз обичам ти обичаш тя обича…Кой съм аз? Кой си ти? Коя е тя? Кои са всички и за какво става въпрос?

Те са трима най-добри приятели, влюбени в една жена цели 30 години. Не става въпрос за триъгълник, а за четириъгълник - любовен и приятелски едновременно. А тя коя е? Кого от тях обича? Изобщо обича ли някого, или просто майсторски „жонглира“ с всичките? Може ли една жена да се влюбва често, но всеки път за първи път?

„Няма единствена любов! Всяка любов е единствена! Няма нищо по-сложно! Няма нищо по-просто! Всички са италианци. Аз обичам, ти обичаш, тя обича… ли? В тези 30 години, в продължение на които се развива действието, не става въпрос само за любов, а и за излъгани надежди, неосъществени мечти, пропаднали намерения.

Това не пречи на комедията да се прокрадва във всеки един детайл от случващото се”, разказва режисьорът Теди Москов.

Спектакълът е вдъхновен от филма на Еторе Скола „Обичахме се толкова много“ (1974 г.), в който участват изключителните Клаудия Кардинале, Нино Манфреди, Виторио Гасман, Алдо Фабрици и Стефано Сата Флорес.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK