Цветан Цветанов в Банско: Темата за предсрочни парламентарни избори не стои на дневен ред

Снимки: ГЕРБ

Темата за предсрочни парламентарни избори не стои на дневен ред. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща в Банско с кмета Георги Икономов и новото общинско ръководство на ГЕРБ. На събитието присъстваха още народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, както и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Георги Динев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев.

Пред актива на ГЕРБ-Банско Цветан Цветанов подчерта, че вотът на недоверие на БСП е плод на желанието им сред обществото да не се говори за успехите на Българското председателство на Съвета на ЕС. „Всички европейски лидери, както и ръководствата на ЕК и ЕП, дават отлични оценки за европредседателството и приоритетите му. За първи път след толкова години акцент в европейския дневен ред е темата за Западните Балкани и то благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов“, обясни Цветанов.

По думите на председателя на ПГ на ГЕРБ усилията на БСП за воденето на конфронтационна политика са насочени не само на национално, но и на местно ниво, като се търсят конфликти с кметовете на ГЕРБ.

„Местната власт е пряко зависима от стабилността на държавата. Едни предсрочни избори биха довели до проблеми за бизнеса, несигурност за инвеститорите и за икономиката”, каза още Цветанов.

По време на срещата бе представено новото ръководство на ГЕРБ-Банско, където за ръководител отново е преизбран  кметът Георги Икономов, а секретар е народният представител Александър Мацурев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK