Автоклубове от Югозапада срещу управата на федерацията по автомобилен спорт

снимки: infomreja.bg

Автомобилните спортни клубове в Югозападна България проведоха днес среща, на която бяха обсъдени проблемите и несъгласието им с новото ръководство на Българската федераця по автомобилен спорт.

Обсъдиха се решения за обявеното извънредно Общо събрание и сваляне на сегашния председател и Управителен съвет на 6 април тази година.

Клубовете АСК "Диамо, "Благоевград рейсинг тийм", АСК "Автолукс", СБА "Кюстендил" и АСК "Енергетик" подкрепят новата кандидатурата на Радослав Козлеков, бивш автомобилен пилот, и застават зад него.

Оказа се, че 70% от автомобилистите в България протестират срещу управата на БФАС заради неподходящи методи на работа за организатори и пилоти в период на криза.

 

КОМЕНТАРИ

за22:22 - 09.03.2012
Не е написано и името на Валя Панталеева в срещата.На Георги Стоянов и останалите борещи се - Венцислав Ридарски - за протичане на безпроблемни ралита в криза и зрителски интерес и популяризиране на рали спорта пожелавам успех и дано новата кандидатурата на Радослав Козлеков бъде приета , защото той изглежда за момента най - подходящ. УСПЕХ!!!
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK