Автогара „Динамо” в Гоце Делчев действаща от утре

Владимир Москов, снимка: Краси Терзиева, infomreja.bg, архив

Със своя заповед от днес кметът на Гоце Делчев определи от коя автогара да тръгват обществените превози от републиканската, областната и общинската транспортна схема. В града функционират две автогари, които обслужват населението на общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.

Съгласно заповедта, всички превози от републиканската транспортна схема по направленията София и Пловдив, тръгват и пристигат от автогара „Екоин”, която се намира на ул. „Драма”. От нея тръгват и пристигат също така и всички превози по линията от и за Благоевград.

Останалите линии от областната транспортна схема, както и всички от общинската транспортна схема тръгват и пристигат от автогара „Динамо”, която се намира на ул. „Бяло море”. Заповедта влиза в сила от утре. С нея са запознати ръководствата на общините Благоевград, Сатовча, Гърмен и Хаджидимово.

С тази заповед на практика се възстановява работата на автогара „Динамо” в Гоце Делчев, която бе временно затворена, заради извършването на ремонтни дейности по улица „Бяло море”, част от мащабния проект „Подобряване на уличната и паркова инфраструктура в град Гоце Делчев – рехабилитация на 25 улици и зелени площи”.

В резултат на проекта напълно бе обновена част от улица „Бяло море” в Гоце Делчев, която е сред най-натоварените улици, като за облекчаване на трафика бе изградено допълнително пътно платно.

 

КОМЕНТАРИ

студент09:44 - 01.07.2012
До тит: - Това тит е абревиатура на (ти имаш такси)или (ти си истински тъпанар)??? Защото не знаеш вероятно как се влачат тежки куфари чак до оная автогара на майната си чак до Мусомище, че с такси струва още 2.50-3 лв. допълнително за да отидеш до там и за да се прибереш от там ! А питаш ли се бабички,дядовци и други с какво ще се предвижат от там до болницата? А учители и ученици и други работещи какво ще плащат ежедневно за да стигнат да работните си места и учреждения ? Но в две неща си прав: - първо, че решението е грешно, и второ, че там наистина е идеалното място но не за автогара а за такситата, каквото вероятно имаш ти !!! А хората не са свикнали "да хващат автобусите от автогарата на укавето" а са принудени !
тит09:28 - 29.06.2012
Е това вече е грешно решение. Хората свикнаха да хващат автобусите от автогарата на укавето. Там е идеалното място на автогарата. Автобусите нямат място в центъра на града. Ще стане пак гмеж, навалица и само нерви.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK