Да помогнем на кюстендилеца Петър Петров! Дарителската кампания продължава

Снимки: Личен архив

През месец юли предстои първата операция на кюстендилеца

Дарителската кампанията за спасяване живота на кюстендилеца Петър Петров продължава. Той е диагностициран с уцерозен колит – заболяване на дебелото черво, което се оказа нелечимо с медикаменти.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, правени са опити с всички съществуващи не само в България, но и в целия свят медикаменти. За съжаление, биологичните лекарства не са повлияли достатъчно, за да може заболяването да бъде спряно. Болестта му е вече на етап, който е животозастрашаващ и е необходимо да се предприемат спешни мерки!

Единственият шанс да преодолее тази болест, е Петър да се подложи на три много сложни операции, които не се правят в България.

Спасението за кюстендилеца идва от Medipol Mega Hospital Complex в Турция. Той разполага с дарителска сметка, стартирала е и кампания в Helpkarma, но събраните средства към този момент са крайно недостатъчни.

Офертата от болницата е на стойност 43 500 долара или 75 000 лв. До момента обаче събраната сума е 20 870 лв.

Семейството на Петър споделя, че планираната първа операция в Турция през месец април не се е състояла заради пандемията от коронавирус.

През следващият месец му предстои постъпване в клиниката в Турция, където кюстендилецът ще се подложи на първата от предстоящите му животоспасяващи операции.

Петър има нужда от вашата подкрепа, да му помогнем!!!

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк

IBAN: BG08UNCR70001523924537,  титуляр: Петър Иванов Петров

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK