Отвориха цените за цялостен ремонт на 7 улици в Дупница

Снимки: Община Дупница

Обществената поръчка е с обща прогнозна стойност в размер на 734 696 лева без ДДС

Ценовите оферти за цялостен ремонт на участъци от 7 улици в града бяха отворени в Община Дупница в присъствието на фирмите-участници. Процедурата се забави с няколко месеца, тъй като фирма, която не участва в процедурата първо обжалва пред КЗК, като след отхвърлянето й, последва нова жалба въс ВАС.

Съдът също се произнесе в полза на Община Дупница и това даде възможност процедурата по избор на изпълнители да продължи. Комисия с председател зам.-кметът Крум Милев отвориха цените на "Мегаинвест Холд" ЕООД, "Благоустройствени строежи 2020" ДЗЗД и "Нивел строй", които участват по всички позиции, както и на "Меридиан" ЕООД, които кандидатстват само за една улица.

Обществената поръчка е с обща прогнозна стойност в размер на 734 696 лева без ДДС за улиците "Здравец", "Трети Гвардейски полк", "Илинден", "Криволак", "Мир", "Даскал Христо Тодоров" и "Елин Пелин". Другите три улици в поръчката "Баба Ната", "Тунджа" и "Плиска" с обща прогнозна стойност 115 688 лева ще бъдат с директно възлагане. Строителните дейности са свързани с цялостно преасфалтиране и изграждане на нови тротоар.

До дни комисията ще излезе с решение по победителите и предложи на кмета на Община Дупница да сключи договори с тях за стартиране на ремонтните дейности.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK