Ауди изгоря след удар край Гоце Делчев, шофьорът Велко Полимеров вчера го регистрирал (СНИМКИ)

снимки: infomreja.bg

Лек автомобил „Ауди" се подпали и изгоря като факла днес на пътя между село Баничан и Гоце Делчев, след  като се удари в изненадващо появил се от черен път микробус.

За щастие при инцидента няма тежко пострадали. С леки наранявания и без опасност за живота в МБАЛ ”Иван Скендеров” е закаран шофьорът на микробуса - 40-годишният Шукри М. от Баничан.

Очевидци коментираха, че при силния сблъсък леката кола се е завъртяла на шосето. Аудито, което е собственост на бармана в гоцеделчевско заведение Велко Полимеров от село Баничан, се е движело в посока Господинци – Баничан.

Младият мъж преди няколко дни си купил автомобила, а вчера го е регистрирал в КАТ-Благоевград.

Днес за първи път се качил на возилото, което изгоря при нелепа катастрофа, още преди да му се е нарадвал.

Автомобилът е изгорял за броени минути, коментират свидетели.

Всичко е станало толкова бързо, че докато пристигне противопожарният екип, от возилото останали само ламарини. 

В РУП-Гоце Делчев започна разследване на кошмарната катастрофа.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

kkkkk-do222&23:02 - 06.06.2014
Abe umnik na mestoto na busa ako e imalo karuca i semeistvo s deca v neq i nekav idiot kara s 150ili 200 kakto kazvate ko shte stane moete li da mislite,i tam e otbivka na patq i toi ve4e see vklu4il v dvijenieto sled tova go udrqt ako si bil ti mojesh li dase varnesh obratno v toq slu4ai a umnici...ti s 150 znaesh li kolko barzo se priblijavash do toku-shto tragnal avtomobil...klukarki
66666622:21 - 05.06.2014
v balgariq ne6tata se potolqvat neviniq pati
pitanki10:35 - 05.06.2014
И защо ченгетата са дали пълното име на собственика на Ауди-то, а са скрили това на шофьора с микробуса? И що го пишат от Баничан, като е от Буково? А името на проверяващата от фонд "Земеделие"? Тя тряба да бъде призована за свидетел в съда. Баси и "компетентните" органи. От сега се познава, че ще полутят случая.
do zapoznat10:14 - 05.06.2014
До запознат и останлите защитници на кмета. Има закон и правилник за движение по пътищата и той не е различен за шофьорите от ДПС. Който е на главен път, е с предимство, ако ще да лети с 200 км в час. Излизащия от страничен, черен и какъвто и да е още неглавен път, е длъжен да изчака. Никакви завои, храсти и видимости не го оправдават, че не е спазил закона, не е дал предимство и е предизвикал катастрофа.

FACEBOOK