Двойките заявили желание ще получат пари за ин витро процедури от кампанията "За повече бебета в Дупница"

Снимка: Infomreja.bg
Всички двойки, подали документи за финансиране чрез средствата събрани от благотворителната кампания под надслов: "За повече бебета в Дупница" ще получат пари за ин витро процедури.
 
Кампанията бе организирана от кмета на Община Дупница инж. Методи Чимев, Председателя на ОбС Емил Гущеров със съдействието на Фондация "Искам бебе", чийто председател Мария Янева е от Дупница.
 
В кампанията се включи и председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, която взе дейно участие по организацията на концерта в Дупница. 11 500 лева бяха събрани и жребий трябваше да определи печелившите три семейства днес.
 
"Супер се получи. Много съм доволна. Това е хепиенд, който се надявам да приключи с окончателен хепиенд. Имаме три подадени заявления и трите ще получат средствата. Още веднъж благодаря на всички хора, които се включиха в кампанията", не скри възторга си Янева.
 
"Да си призная честно, тайно се надявах да имаме точно 3 семейства. Нямаше да ми бъде приятно, ако бяха повече и ми олекна. Не че не мислех резервен вариант при по-голям брой как да процедираме, за да не ги разочароваме.
 
На нашите съграждани, които ще получат парите за процедурите искам да им пожелая едно - бъдете оптимисти, вярвайте. Всеки един е помогнал с най-добри чувства, за да станете родители. Стискам палци и се надявам съвсем скоро да ни зарадвате с добри новини. Нека закрилникът на Дупница Свети Иван Рилски да бди над вас и донесе онова неземно най-голямо, божествено щастие.
 
Аз съм убеден, че и трите семейства ще се радват на свои рожби, които няма да са само техни, а на всички ни. Благодаря на всички, които откликнаха в кампанията и помогнаха на нашите съграждани", коментира инж. Чимев.
 
"По-добре нямаше как да се получи. Така няма разочаровани. Пожелавам успешно извървяване на пътя до онзи момент, в който ще се чуе бебешкия плач. Поклон пред всички, които подадоха ръка в кампанията. Тя ще стане традиция, за да има повече бебета в Дупница", категоричен бе Гущеров. 
Печелившите са: Д.Н и Д.Н. , Р. Василева и К.П. и Климентина К и С.К. 
 
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK