Атанас Семов в Гоце Делчев: Политиката се нуждае от повече млади и чисти хора. Доверете се на нашия кандидат-кмет Димитър Донев с бюлетина № 14!

снимка: infomreja.bg

„Гласувайте с бюлетина № 14, за да се отървем от бедствието, което тресе цяла България - корупцията. Тя действа чрез безнаказаната политическа класа. „РЗС“ е единствената опозиция не само срещу мутренското управление, но и срещу всички политически олигархични политически партии. Затова една от най-важните цели, които съм си поставил, ако стана президент на Република България, е да уволня Бойко Борисов“. Това заяви на среща в конферентната зала на хотелски комплекс „Валентино“ в Гоце Делчев кандидатът за президент от ПП „Ред, законност, справедливост“ доц. Атанас Семов. Той се срещна с кандидатите за кметове и общински съветници, както и с жители на общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.

Кандидатът за вицепрезидент Поля Станчева и лидерът на „РЗС“ Яне Янев поздравиха присъстващите и ги призоваха на 23 октомври без страх да гласуват с бюлетина №14, защото няма такава система в България, която да отчита кой гласоподавател за кой кандидат или партия гласува. Пред пълната с членове и симпатизанти зала лично лидерът на „РЗС“ представи кандидата за кмет на община Гоце Делчев - Димитър Донев, кандидата за кмет на община Гърмен - Недим Таламанов, водачите на кандидатсъветническите листи - в община Сатовча - Байрам Дерменджив и в община Хаджидимово – Иван Шиндов, като заяви, че се гордее с всички кандидати на "РЗС" в Гоцеделчевски регион.

„Аз съм млад човек с висше образование, завършил съм икономика, бил съм управител на фирма, но с политика почти не съм се занимавал. Кандидатирах се за кмет на община Гоце Делчев, защото силно се възмущавам от безобразията, които се вършат и искам да съм полезен както за града и общината ни, така и за хората в региона“, каза кандидатът за кмет Димитър Донев.

„В българската политика трябва да влизат повече млади и чисти хора като Димитър Донев – такива, които се изчервяват и се притесняват, когато говорят, защото поемат отговорностите, осъзнавайки тежкия кръст, който трябва да носят, а също и че предизборната кампания не се състои само в гръмки обещания, а в реално и почтено управление. Аз му благодаря, че е такъв и се гордея с него“, заяви доц. Атанас Семов на срещата в Гоце Делчев.  

„На 23 октомври да ударим гръмка плесница на месията Бойко Борисов“, пък призова от трибуната кандидатът за вицепрезидент Поля Станчева, която заяви, че чужди медии и посланици са отправили към екипа им предупреждение, че демокрацията в България е в опасност.

„Не може без войни и бедствия, за такъв кратък период, българските граждани да намалеят с 2 милиона. Не може вече безучастно да наблюдаваме как за 25-годишния преход хората все повече обедняват и как възрастните умират, а младите бягат от страната си. Крайно време е с новата Конституция да преучредим държавата. Никъде в света няма такъв грабеж. Искам жертвите на прехода да накажат крадците", каза доц. Семов.

„Най-много 100 депутати в българския парламент, общинските съвети във всяка община да решават въпросите за сигурността на територията си, а не министърът на вътрешните работи, който си няма хал хабер какво се случва в тези общини. Кметовете на кметства по населените места да добият статут на конституционален орган и да разполагат със собствени бюджети“, сподели пред пълната зала мерките, които смятат да въведат в новата конституция от „РЗС“ лидерът на партията Яне Янев. Той бе категоричен, че „РЗС“ е политическата сила, обречена да успее рано или късно да  въведе ред и ясни правила в държавата, които да гарантират равнопоставеност и достоен живот за всеки български гражданин.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK