Атакисти от Гоце Делчев искат среща с новия си председател

Георги Чолаков, снимка: infomreja.bg, архив

Членовете на ПП "Атака" в община ГоцеДелчев настояват за незабавна среща с новия си председател Петър Кръстилов. За осъществяване на срещата те са упълномощили ръководството и досегашния председател Георги Чолаков, който да му предаде ключовете и архива на партията, както и да бъде направена организация за работата на предизборния щаб във връзка с предстоящите парламентарни избори.

От щаба на "Атака" съобщиха, че до момента новоназначеният председател Петър Кръстилов не е потърсил контакт с членовете на ръководството и с членовете на партията, пред които той би трябвало да се представи и да поеме щафетата от отстранения Георги Чолаков.

Както ИНФОМРЕЖА писа, миналата седмица неочаквана рокада детронира от поста гоцеделчевския лидер на ПП "Атака" Георги Чолаков. С пълномощно лично от Волен Сидеров, което до момента не е представено пред ръководството, Петър Кръстилов е назначен на мястото на Георги Чолаков.

Членове на "Атака" обясниха, че според устава на партията, координаторте или така наречените общински председатели са избираеми длъжности. След рокадата цялото ръководство обяви, че напуска, но на практика се оказва, че то няма на кого да сдаде властта, имуществото, документацията и структурата.

 

КОМЕНТАРИ

ssssss03:12 - 08.04.2013
ela da ti oredq evropeiski pari za zemedelie ostavi ataka
1111123:56 - 07.04.2013
адвоката Янев ,Андрейчо,убиеца Кольо Чилето ,Драсльо и още от кликата напобърканите вградазащо ги забравяте
избирател23:53 - 07.04.2013
ами кой го обърка алчността музапари и трите фукли
беля22:18 - 07.04.2013
Петьо се изложи тотално. Кой обърка акъла на това кадърно момче?

FACEBOOK