Атака иска оставката на Паунов, управлявал некадърно и корумпирано

снимка: infomreja.bg

Политическа партия „Атака” поиска оставката на кмета на Кюстендил и на целия Общински съвет. Искането е депозирано в деловодството на общината.

„Поради нарушение на клетвата, положена от тях - да спазват Конституцията и законите на страната и в действията си да се ръководят от интересите на гражданите на Община Кюстендил, искаме оставката на кмета и на Общинския съвет", посочват от партията.

„Ние сме омерзени от неразвитието на Община Кюстендил през последните пет години, което особено силно се чувства сега и ярко изпъква на фона на настоящата политико-управленска криза. Причините за днешното състояние, както на гражданите на общината, така и на все още оцеляващия малък и среден местен бизнес са много, но основната се корени в безперспективното, некадърно и корумпирано управление на кмета Петър Паунов, чийто недобри практики в годините назад, а и сега се подкрепят от разноцветни и шарени политически мнозинства, съставени от групи по лични и лобистки интереси всред общинските съветници и мотивирани от корист", мотивират още искането на оставките от „Атака”.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK