ATAKA дари 10 000 лева на полицая от село Баня Иван Лулеов

Илиан Тодоров, снимка: Атака

Водачът на листата на ПП „АТАКА” в 1 МИР – Благоевград и 10 МИР - Кюстендил Илиан Тодоров връчи дарение от името на ПП „АТАКА” в размер на 10 000 лв. на полицая от с. Баня Иван Лулеов с цел същия да може да покрие съдебните си разходи. В момента на полицая е повдигнато обвинение в убийство. Лулеов застреля при самоотбрана крадец на кабел от цигански произход. Крадецът го нападнал с брадва, а той открил огън със служебното си оръжие.

Тодоров заяви, че за съжаление живеем в абсурдна държава, в която вместо полицаят да бъде награден за това, че с риск за живота си е опазил държавна собственост при изпълнение на служебния си дълг, и е предотвратил поредната нагла циганска кражба, той сега е изправен пред Темида. Той можеше да си затвори очите, да обърне гръб. Да се направи на сляп, ням и глух и сега нямаше да има тези проблеми. Това ли поведение ще насърчава държавата, така ли ще възпитаваме бъдещото поколение, попита още Илиан Тодоров.

Според Тодоров наказателното преследване срещу Иван Лулеов ще създаде притеснения на всички служители на МВР и това ще се отрази на работата им. Условията на труд в редиците на МВР днес са тежки, служителите получават най-ниските заплати спрямо колегите си в цяла Европа, а в същото време използват собствени и лични средства за служебни цели заради любов към работата.

Защо изобщо се зачисляват служебни оръжия на полицаите, щом същите не могат да ги използват попитаха от АТАКА.За капак държавата им показа, че ако действат съвестно и изпълняват задълженията си, то тогава може да ги последва същата съдба като на полицая от с. Баня. Всъщност с този случай държавата предаде един съвестен човек, и даде зелена светлина за поредните нагли кражби на държавно и частно имущество заяви още Тодоров. Позицията на националиста е, че хора като полицай Лулеов трябва да бъдат награждавани, а не преследвани от закона. Сега политическите опоненти ще ни обвинят в предизборен популизъм, но аз ги призовавам да извършат същия популизъм и да помогнат на Лулеов вместо да харчат десетки хиляди левове за чалга звезди, концерти и кебапчета в циганските махали завърши Тодоров.

 

КОМЕНТАРИ

до изненадан20:37 - 18.04.2013
Само не мога да разберакой го подведе с Петьо Кръстилов и убиеца Чилев в ГоцеДелчев дето сега прибраха и Доньо бълхара при таях .Скъпо ще му струва на Тодоров тази грешка ,скоро сам щесе увери без да се налага някой да му отваря очите .Тук не говорим за Чолаков това са вътрешно партийни неща но поне да ги беха решили със свястни хора .Тодоров е подведен ,което е най жалкото .
изненадан20:28 - 18.04.2013
С тази си постъпка и разсъждения , Илиян Тодоров ми се издига в очите . ПРав е до болка .
Ааааааааа20:23 - 18.04.2013
Само Атака!
Мда17:33 - 18.04.2013
Ама адски са прави в тоя случай!!! Голям пример дават МВР на своите служители, няма що!

FACEBOOK